dinsdag 23 september 2014

Mini-album op standaard

Hallo allemaal,

Vandaag weer eens een mini-album. Dit album heb ik als workshop gegeven op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Den Bosch. Het is vanaf vandaag ook mogelijk om deze online te bestellen als workshopkit bij 123scrapping (zie de link onderaan het bericht). Op de eerste foto's is het mini-album te zien op de standaard in de klem. Het is ook mogelijk het boekje van de standaard af te halen waardoor je er gemakkelijker in kunt kijken. De foto's die ik heb gebruikt in dit boekje zijn van een werk/vakantie in Milaan. Tijdens de Designweek in Milaan had ik de mogelijkheid om hier heen te gaan. Hier heb ik natuurlijk erg veel foto's gemaakt, een deel daarvan is verwerkt in dit boekje.
Van deze pagina is een mapje gemaakt. In dit mapje is een tag gedaan. Door andere soorten pagina's toe te voegen aan een mini-album wordt het album nog leuker. In de workshopkit zitten de materialen om dit mapje te maken. De tag is een vierkant kaartje, deze kan in een leuke vorm worden gemaakt met bijvoorbeeld een stans of Design Tool Kit. Bij deze tag heb ik gebruik gemaakt van Design Tool Kit 4.Met diverse stempels van Teresa Collins zijn de pagina's gedecoreerd. Dit decoreren gaat snel en heeft een groot effect. De stempels onderaan de pagina worden ook gezien op de voorliggende pagina's aangezien deze wat kleiner zijn dan de achterste.
De pagina met de foto van het kerkje heb ik ook weer in een vorm gemaakt met een Design Tool Kit, dit keer nummer 1. Het is natuurlijk mogelijk om meer pagina's in vorm te maken. Ik heb ervoor gekozen om dit slechts bij één pagina te doen, hierdoor wordt het geheel niet al te druk.

Zoals te zien is bij veel pagina's heb ik achter de foto's een stukje cardstock geplakt. Dit maakt het geheel net iets meer af. De foto komt wat meer naar voren en er ontstaan duidelijkere lagen.

Gebruikte materialen:
- Core Dinations Cardstock
- Workshopkit mini-album op standaard 'Daily Stories'
- Teresa Collins Clear Stamps 'Daily Stories'
- Teresa Collins Clear Stamps 'Hello My Name Is'
- Hot Off The Press Design Tool Kit 4
- Hot Off The Press Design Tool Kit 1

Ik hoop dat jullie het een leuk boekje vinden!

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

 1. Hi, jij maakt ook al van die leuke boekjes, super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi
  Wat leuk dat je effies langs kwam op mijn blog . Maar dit album ziet er ook top uit erg leuk gedaan. Ga ik even onthouden .
  Vorig jaar ben ik wel in den Bosch geweest dit jaar nog geen beurs gedaan. O ja toch wel art specially ook heerlijk om rond te neuzen.
  Fijne avond
  Gr thamar

  BeantwoordenVerwijderen