woensdag 19 april 2017

Mini-album kits voor 123scrapping!

Hallo allemaal,

Deze keer weer eens iets anders van mij. Ik heb de afgelopen tijd mini-album kits gemaakt voor 123scrapping. Deze kits bevatten alles om onderstaand mini-album te maken. Dus de embellishments, het boekje en de pagina's! Maak dit idee na of ga zelf creatief aan de slag!


Er is een jongens en meisjes versie. De jongensversie zal ik uitgebreid laten zien!
De boekjes zijn gemaakt met het papier van Joy!Crafts 'Paper Bloc Baby'. Het boekje zelf is gemaakt van dik karton, het formaat is 8,5x8,5 cm. Het geheel is samengebonden met spelbinders.
De voorkant is beplakt met 1 velletje papier, daarop is weer een kleiner vel geplakt met een ander design. Diverse soorten embellishments zijn gebruikt. De vorm met de tekst 'baby girl' is gemaakt met de Hot Off The Press Template 'Tiny Tags and Little Labels'. Deze gebruik ik heel vaak! Bij de pagina hieronder zie je de tekst Baby Boy op een zelfde vorm gestempeld.


De camera is een snijmal van Marianne Design, Collectable Pocket Card & Marks. Deze is uitgesneden in het design papier waardoor het goed bij elkaar past.


Ook de vorm waarop het woord Bink is gestempeld is van de template 'Tiny Tags and Little Labels'. De stempel Bink is Marianne Design. Een paar parels erbij voor de bling bling.


Ook de vorm waarop Goed Gekleed is gestempeld is gemaakt met de template 'Tiny Tags and Little Labels'. De stempel is ook van Marianne Design en zit op dezelfde lap als 'Bink'.


Een aantal rondjes in verschillende soorten design papier geeft al een leuk effect op je pagina!


Een aantal velletje heb ik door midden gesneden waardoor je twee soorten design papier hebt op een pagina. Een paar embellishments als bijvoorbeeld een pijltje maken de pagina af.


Hopelijk vinden jullie het een leuk boekje en hebben jullie zin om aan de slag te gaan met deze mini-album kit! Het is natuurlijk ook mogelijk om alle spullen los te kopen en bijvoorbeeld zelf een groter formaat album te maken. Hieronder staan de gebruikt materialen genoemd.

Wil de kit kopen kom dan naar de kraam van 123scrapping op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen! Het is kraamnummer 176!

Gebruikte materialen:
- Joy!Crafts - Paper Bloc Baby - ca. 30 x 15 cm (special XXL Edition)
- CUT-IES - Basix - Hearts (snijmallen)
- Hot Off The Press-Tiny Tags & Little Labels Template
- Marianne Design - Stempel Project NL - Heren (jong)
- Marianne Design - Collectable - Pocket Card & Marks

Groetjes Petra

2 opmerkingen: