maandag 24 november 2014

Workshopboekje voor vrijgezellenfeestje

Hallo allemaal,

Het is al weer even geleden maar ik wilde jullie toch nog even een workshop laten zien die we laatst hebben gedaan met 123scrapping. We hebben tijdens de workshop een mini-album gemaakt. Het was een vrijgezellenfeestje en de boekjes kunnen gebruikt worden voor de foto's van de bruiloft. Dit was het voorbeeldboek wat ik heb gemaakt.

Wanneer we een workshop geven maken we altijd standaard pakketjes zodat iedereen hetzelfde kan maken als het voorbeeld maar dit hoeft niet! We willen graag dat je ook zelf de mogelijkheid hebt om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Dit zorgde ook deze keer weer voor mooie resultaten. Geen één boekje is hetzelfde geworden. Hieronder zijn de gemaakte boekjes te zien.


Wil je nou zelf met een groep een workshop bij ons komen volgen, neem dan contact met ons op, via 123scrapping.

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

 1. Hoi Petra,
  Dank je wel voor je bezoekje, je complimenten en het volgen van mijn blog.
  Zoals ik altijd doe met nieuwe volgers ga ik je in mijn eerstvolgende post voorstellen met een directe link naar jouw blog. (Tenzij je dat liever niet hebt dan moet je't mij maar even zeggen hoor) Heb hier bij jouw ook even rondgekeken en je hebt mooie kaartjes en leuke projecten. Hier bovenaan op je header de rechtse foto, ik vermoed jij en je vriend, vind ik echt een heel mooie foto, zo kunstig voor die ouder muren. Als ik zo vrij mag zijn, je zou iets in de fotografie moeten doen Petra, je hebt veel talent. Oh, ja ben gelijk ook volger geworden ;-)
  Hartelijke groetjes en tot binnenkort, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra,
  Leuk dat je volger bent geworden op mijn blog en bedankt voor je leuke reactie.
  Ik heb even rond gekeken op je blog, je maakt mooie creaties..en ik ga je volgen,
  groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou petra dat ziet er erg mooi uit. Leuke workshop.
  Gr en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen