maandag 17 augustus 2015

Lay-Out Kaisercraft

Hallo allemaal,

Het is enige tijd geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet. Dit komt onder andere doordat ik dit jaar moest afstuderen wat veel tijd kostte en dat ik afgelopen 3 weken heerlijk op vakantie ben geweest in Schotland. Maar vandaag dus weer een berichtje van mij met deze keer twee lay-outs. Deze komen naast elkaar in mijn scrapbook. Het zijn vakantiefoto's van een aantal jaren terug. Het gebruikte papier is van Kaisercraft 'Take Note'. Dit papier past vooral goed bij momenten in de natuur zoals hier bij de waterval. Het is goed te combineren met craft, dit heb ik gedaan met de DIY Journal Layers van Simple Stories. Verder heb ik ter decoratie de Perforated Tags van Kaisercraft gebruikt, deze horen bij de papierlijn. Om het allemaal wat losser te maken heb verschillende onderdelen scheef opgeplakt, dit geeft een speels effect. De woorden op de pagina's heb ik uitgesneden met de Silhouette. Om het geheel af te maken heb ik nog wat bruine parels toegevoegd.Gebruikte materialen:
- Kaisercraft - Take Note - Message
- Kaisercraft - Take Note - Document
- Kaisercraft - Take Note - Memento
- Kaisercraft - Take Note - Perforated Tags 12"X12" Sheet
- Simple Stories - DIY Journal Layers 54 stuks
- Distress Inkt

Hopelijk vinden jullie het een mooie lay-out!

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

 1. Hele mooie lay-outs en wat een prachtige foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende foto's en super leuke LO met die mooie kleuren en details! Ben je geslaagd Petra?? Wij waren in mei/juni in Tyne&Wear, Northumberland en Edingburgh...............vind het er schitterend!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel!

  Irene dat vergeet ik er helemaal bij te zetten, ik ben inderdaad geslaagd dus ben nu officieel Industrieel Product Ontwerpster. Wat leuk dat je daar geweest bent, wij zijn ook één dagje in Edinburgh geweest.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen